Roxana + Lorenzo

ROXANA + LORENZO

[RO] Am avut o ediție specială a workshop-ului IN Frame de la Wild Garden Cluj-Napoca. Ne-am dorit pe de o parte un concept de nuntă în stil italian, iar pe de altă parte am dorit să oferim șansa colegilor fotografi și videografi să-și creeze portofoliu.

Îmi place să organizez astfel de evenimente pentru că pot să împărtășesc din cunoștințele mele și colegilor, iar în același timp pot oferi inspirație viitorilor miri. Sunt tare încântat de rezultatul fotografic!

Workshop-ul de două zile a fost structurat în trei părți:
1. Teorie – unde am discutat despre lumină, compoziție, posing, culoare și scenariu;
2. Practică – unde am realizat fotografii și video cu lumină naturală, dar și controlată;
3. Editare – unde am creat cromatica pentru fotografiile realizate și am construit o mică poveste în filmul de nuntă.

Am avut parte de vreme frumoasă, deși la meteo se anunțau poli. Chiar dacă a fost înnorat în mare parte a zilei, am avut câteva minute de Golden Hour. Am vrut să „condimentăm” puțin ședința noastră foto, așa că avut o mini ceremonie umanistă, unde Bianca Tămaș a vorbit în limba italiană pentru a păstra tematica. Sper seară, ajutați de luminile Tolifo de partenerii noștri de la și cu muzică de dragoste cântată de Andrada Herineanu, am avut un dans al mirilor.

Totul a mers conform planului până în cel mai mic detaliu. Cristina Cotoi (wedding planner) s-a ocupat de organizare și papetărie, fetele de la Floarea Ta ne-au ajutat cu logistica și decorul, iar cei de la Wild Garden ne-au pus la dispoziție toată locația lor.

Roxana, „mireasa” noastră a avut două rochii de la PureBride, iar „mirele” Lorenzo a purtat două costume de la Marecom.

Workshop-ul a decurs bine și mă bucur că am cunoscut colegi de breaslă entuziasmați de meseria de fotograf și videograf.

Toată echipa de furnizori a fost „la înălțime” și le mulțumesc foarte mult pentru efort și profesionalism. Și nu în ultimul rând, le mulțumesc colegilor mei Răzvan, Raul și Călin pentru tot ajutorul oferit!

Am scris un articol pe blog despre această experiență și am pus și fotografii Behind The Scenes aici!

🔸 Locație: Wild Garden
🔸 Mireasă: Roxana Bogdan
🔸 Agenție de modele: RMM Models
🔸 Decor, logistică și Flori: Floarea Ta 
🔸 Wedding Planner: Cristina Cotoi
🔸 Ofițer ceremonie: Bianca Tămaș
🔸 Papetărie: WhiteSand Boutique
🔸 Rochie: PureBride
🔸 Costum și accesorii: Marecom
🔸 Make-up: Iulia Mardare
🔸 Hair mireasă: George Marchis
🔸 Hair mire: Andrei Pestean
🔸 Muzică Live: Andrada Herineanu
🔸 Making of foto: Călin Curticăpian
🔸 Making of video: Drecșan Răzvan
🔸 Asistent: Raul Aluaș
🔸 Sponsori: , Album Express
Photographer/editor: Iuliu-Paul Pop
Wild Garden by After Wight/ Cluj-Napoca 14.06.2023

Ana + Teo

ANA + TEO

[RO] Al zecelea workshop Tell a Story a fost din nou unul foto-video și l-am realizat împreună cu bunul meu prieten Eduard Carp. I-am avut în prim-plan pe Ana și Teo care au fost mire și mireasă la nunta noastră regizată. Am dorit să le arătăm cursanților cum lucrăm noi pe teren și cum putem spune povești prin imagini.

Pentru mine a fost o experiență fantastică să lucrez cu profesioniști care și-au făcut treaba până la cel mai mic detaliu.

Au fost două zile de shooting absolut superbe, unde am avut parte chiar și de situații ce se întâmplă la o nuntă reală.

În prima zi după-masă am realizat o ședință foto de acomodare a modelelor cu fotografii. Practic am făcut un shooting Save The Date în curtea celor de la Yaz. Am exemplificat posing și diferite scheme de iluminare. Puteți vedea fotografiile aici.

A doua zi, a fost nunta propriu-zisă care a avut loc în livada înflorită de la Yaz. De dimineață am surprins cadre cu cei doi pentru a simula pregătirile mirilor, atât în interior cât și în exterior, iar între timp am realizat și fotografii de making of la realizarea decorului.

Apoi a urmat moment de first look și am avut super mare noroc că un parapantist tocmai se pregătea de aterizare. A fost o surpriză extraordinară cu care nu te întâlnești în fiecare zi.

A urmat ceremonia umanistă care a fost în aer liber, în livadă, unde Teodor a ținut un discurs. El a avut grijă să afle povestea mirilor pentru a da autenticitate acestui moment. Mirele a spus câteva cuvinte din suflet, iar noi am avut parte de momente foarte emoționante. Participanții de la workshop au fost și nuntași, dar și cursanți.

Am avut la dispoziție prăjituri bune, limonadă și vinuri alese.

Seara s-a încheiat cu un party cu muzică live alături de trupa BOER. Am avut un moment cu un somelier, apoi a urmat dansul mirilor și ne-am distrat și noi puțin alături de ei.

Pentru ca totul să fie ca la carte, mirii au tăiat tortul.

Și asta a fost povestea de nuntă pe care am creat-o în cadrul workshop-ului!

Acest proiect nu ar fi fost posibil fără implicarea tuturor furnizorilor premium care au dat dovadă de multă pricepere, atenție la detalii și răbdare.

Vă mulțumesc enorm de mult!

Locație: Yaz
Modele: Ana și Teo
Planner, Concept, papetărie: Oana Kiss – Dazu Events
Rochie: Patricia Bride
Costum: Artizan
Flori, Decor și Logistică: Alyssa Events
Coafură: ArtClass
Machiaj: Anca Golașu
Prăjituri și tort: La casa de Turtă Dulce
Limonadă: The Tuk
Somelier: Robert Pascu
Vin: Domeniile Averești
Maestru de ceremonii și planner Yaz: Teodor Prunoiu
Band: BOER
Lumini: Tent4Event
Parapantist: Kronstadt Paragliding
Making of foto: Cătălin Tudose
Making of video: Adrian Moise, Alex Călin
Asistenți: Raul Aluaș, Răzvan Drecșan
Sponsori: Panasonic, Sony, West Buy, Album Express, Moselle Brest

Puteți vedea fotografii și video de making of pe BLOG!

Photographer/Editor: Julius Paul
Yaz – Centrul de Evenimente, Brașov 2 mai 2023


Ana + Teo

ANA + TEO

[RO] La al zecelea workshop de fotografie de nuntă Tell a Story am realizat o ședință foto-video Love Story cu Ana + Teo în curtea celor de la YAZ.

Această ședință are 2 scopuri: primul este pentru acomodarea fotografilor cu modelele și invers, iar al doilea este de a le crea o amintire frumoasă modelelor.

Am fotografiat în aer liber pentru a exemplifica modurile în care se poate folosi lumina naturală. De asemenea, am pus în practică compozițiile despre care am discutat la partea teoretică.

Pe partea de video, colegul Eduard Carp, a înregistrat cadre ilustrative pentru clipul de nuntă.

Photographer/Editor: Julius Paul
YAZ – Centrul de eveniment, Brașov, 1.05.2023


Dalma + Dragoș

DALMA + DRAGOȘ

[RO] Al nouălea workshop Tell a Story a fost din nou unul foto-video și l-am realizat împreună cu bunul meu prieten Eduard Carp. I-am avut în prim-plan pe Dalma și Dragoș care au fost mire și mireasă la nunta noastră regizată în stil Colorful Disco. Am dorit să le arătăm cursanților cum lucrăm noi pe teren și cum putem spune povești prin imagini.

Pentru mine a fost o experiență fantastică să lucrez cu profesioniști care și-au făcut treaba până la cel mai mic detaliu.

Au fost două zile de shooting absolut superbe, unde am avut parte chiar și de situații ce se întâmplă la o nuntă reală.

În prima zi după-masă am realizat o ședință foto de acomodare cu a modelelor cu fotografii. Practic am făcut un shooting Save The Date pe străduțele din Cluj-Napoca. Am mers într-o zonă cu șantier pentru a le arăta cursanților că putem realiza ceva frumos chiar și într-un context mai puțin fotogenic. Puteți vedea fotografiile aici.

A doua zi, a fost nunta propriu-zisă care a avut loc la Motel Gilău. De dimineață am surprins cadre cu cei doi pentru a simula pregătirile mirilor, iar între timp am realizat și fotografii de making of la realizarea decorului.

Apoi am realizat o scurtă ședință foto cu mirii în decorul de nuntă. Vremea s-a tot jucat cu noi. Am avut soare, dar și ploaie, însă a fost excelent pentru că le-am putut arăta cursanților cum lucrez eu indiferent de condițiile meteo. Pentru că lumina nu a fost tot timpul cea mai potrivită, am folosit și lumină artificială.

A urmat ceremonia umanistă care a fost în aer liber unde Dan Hedeșiu a ținut un discurs. El a avut grijă să afle povestea mirilor pentru a da autenticitate acestui momente. Dalma și Dargoș și-au spus jurăminte din suflet, iar noi am avut parte de momente foarte emoționante. Participanții de la workshop au fost și nuntași, dar și cursanți.

Seara s-a încheiat cu un party cu muzică live alături de Be Right Band. Am avut dansul mirilor și ne-am distrat și noi puțin alături de ei.

Pentru ca totul să fie ca la carte, mirii au tăiat tortul, iar la final am realizat și o fotografie creativă cu luminile aduse de West Buy.

În curând vom posta pe blog fotografii și video de making of!

Asta a fost povestea de nuntă pe care am creat-o în cadrul workshop-ului! Acest proiect nu ar fi fost posibil fără implicarea tuturor furnizorilor premium care au dat dovadă de multă pricepere, atenție la detalii și răbdare.

Vă mulțumesc enorm de mult!

Locație: Motel Gilău
Modele: Dalma și Dargoș
Planner: Cristina Cotoi
Rochie: Patricia Bride
Costum: Artizan
Decor: Vanilla Events
Flori: Pink and Pearly
Coafură: Dalma Kirr
Machiaj: Dalma Kirr
Prăjituri: Șmafinăria
Papetăria: WhiteSand Boutique
Ceremonie: Dan Hedeșiu
Band: Be Right Band
Making of foto: Călin Curticăpian
Making of video: Răzvan Drecșan
Asistent: Raul Aluaș
Sponsori: West Buy, Album Express, Motel Gilău

Photographer/Editor: Julius Paul
Gilău, Cluj, 21 martie 2023

 


Dalma + Dragoș

DALMA + DRAGOȘ

[RO] La al nouălea workshop de fotografie de nuntă Tell a Story am realizat o ședință foto-video Love Story cu Dalma + Dragoș pe străzile din Cluj-Napoca.

Această ședință are 2 scopuri: primul este pentru acomodarea fotografilor cu modelele și invers, iar al doilea este de a le crea o amintire frumoasă modelelor.

Am mers într-o zonă cu șantier pentru a le arăta cursanților că putem realiza ceva frumos chiar și într-un context mai puțin fotogenic.

Am fotografiat în aer liber pentru a exemplifica modurile în care se poate folosi lumina naturală, iar spre seară, am folosit lumină artificială BitLighter. De asemenea, am pus în practică compozițiile despre care am discutat la partea teoretică.

Pe partea de video, colegul Eduard Carp, a înregistrat cadre ilustrative pentru clipul de nuntă.

Photographer/Editor: Julius Paul
Cluj-Napoca, 20.03.2023


Laura + Ares

LAURA + ARES

[RO] Ne-am simțit foarte bine la workshop-ul IN Frame de la Cluj-Napoca. Îmi place să organizez astfel de evenimente pentru că pot să împărtășesc din cunoștințele mele și colegilor, iar în același timp pot oferi inspirație viitorilor miri. Sunt tare încântat de rezultatul fotografic!

Workshop-ul de două zile a fost structurat în trei părți:
1. Teorie – unde am discutat despre lumină, compoziție și culoare;
2. Practică – unde am realizat fotografii cu lumină naturală, dar și controlată;
3. Editare – unde am creat cromatica pentru fotografiile realizate și am pus mare accent pe un workflow rapid.

A fost o mare provocare la practica în aer liber, atât pentru mine și cursanți, cât și pentru modele, din pricina tempraturii foarte scăzute. Fiind doar 3 grade Celsius a trebuit să ne mișcăm extrem de repede (adică să facem multe fotografii într-un timp scurt) și să încerc să realizez imagini frumoase, având doar o lumină foarte difuză și deloc interesantă (a fost înnorat și ceață).

Însă lucrurile s-au schimbat la practica din interior pentru că mi-am dorit foarte mult să le arăt cursanților cum pot face scheme de iluminare simple și de efect. În restaurantul Casa Boema, fetele de la Vanilla Eventsîmpreună cu Florăria Petale ne-au realizat un super decor pentru a putea reproduce atmosfera de nuntă.

Laura, “mireasa” noastră a avut două rochii de la IVAZ Couture, iar “mirele” Ares a purtat un costum realizat la comandă de către Artizan Suits. Iar pentru ca tabloul să fie complet, Dani Vamoș ne-a oferit pentru fotografii un Mercedes-Benz din 1993, superb recondiționat!

Workshop-ul a decurs bine și mă bucur că am cunoscut colegi de breaslă entuziasmați de meseria de fotograf. Cel mai tânăr participant are 15 ani! Mi-a fost tare drag să văd cât de pasionat este!

Totul a decurs conform planului, iar feedback-ul anonim de la cursanți a fost 100% pozitiv. Toată echipa de furnizori a fost “la înălțime” și le mulțumesc foarte mult pentru efort și profesionalism. Și nu în ultimul rând, le mulțumesc colegilor mei Răzvan, Raul și Călin pentru tot ajutorul oferit!

Puteți vedea fotografii și video de making of pe BLOG!

🔸 Locație: Casa Boema
🔸 Mireasă: Laura Bâlc
🔸 Mire: Ares Caius
🔸 Decor și logistică: Vanilla Events
🔸 Rochie: IVAZ Couture
🔸 Costum și accesorii: Artizan 
🔸 Make-up: Andreea Mihalca
🔸 Making of foto: Călin Curticăpian
🔸 Making of video: Drecșan Răzvan
🔸 Asistent: Raul Aluaș
Photographer/Editor: Julius Paul

Casa Boema / Cluj-Napoca 14.11.2022


Evelyn + Casian

EVELYN + CASIAN

[RO] Al optulea workshop Tell a Story a fost din nou unul foto-video și l-am realizat împreună cu bunul meu prieten Eduard Carp. I-am avut în prim-plan pe Evelyn și Casian care au fost mire și mireasă la nunta noastră regizată în stil Italian. Am dorit să le arătăm cursanților cum lucrăm noi pe teren și cum putem spune povești prin imagini.

Pentru mine a fost o experiență fantastică să lucrez cu profesioniști care și-au făcut treaba până la cel mai mic detaliu.

Au fost două zile de shooting absolut superbe, atât ca lumină cât și ca atmosferă.

În prima zi după-masă am realizat o ședință foto de acomodare cu a modelelor cu fotografii. Practic am făcut un shooting Save The Date, indoor și outdoor cu lumină naturală și controlată. Puteți vedea fotografiile aici.

A doua zi, a fost nunta propriu-zisă. De dimineață am surprins cadre cu cei doi pentru a simula pregătirile mirilor. Apoi a urmat ceremonia umanistă care a fost în aer liber unde am fost și ofițer. Am vorbit în limba italiană pentru a întregi tabloul nostru de nuntă. Participanții de la workshop au fost și nuntași, dar și cursanți.

Seara s-a încheiat cu un party cu muzică live. Am avut dansul mirilor și ne-am distrat și noi puțin alături de ei.

Pentru ca totul să fie ca la carte, mirii au tăiat tortul și am avut și artificii.

Asta a fost povestea de nuntă pe care am creat-o în cadrul workshop-ului! Acest proiect nu ar fi fost posibil fără implicarea tuturor furnizorilor premium care au dat dovadă de multă pricepere, atenție la detalii și răbdare. Vă mulțumesc enorm de mult!

Locație: Conacul Albert
Modele: Evelyn și Casian
Wedding Planner, Decor, Papetărie: Cristina Baciu Events
Rochie: Patricia Bride
Costum: Artizan
Hair: Adelina Ipati
Make-up: Romina Bucur
Candy Bar și tort: Suti Eden
Baloane: Baloane Brașov
Artificii: Tent4Events
Band: Acoustic Boyz
Making of foto: Victor Leontescu
Making of video: Adrian Moise
Sponsori: West Buy, Panasonic

Puteți vedea fotografii și video de making of pe BLOG!

Photographer/Editor: Julius Paul

Brașov, 14 iunie 2022


Evelyn + Casian

EVELYN + CASIAN

[RO] La al optulea workshop de fotografie de nuntă Tell a Story am realizat o ședință foto-video Love Story cu Evelyn + Casian în curtea Conacului Albert de la Brașov.

Această ședință are 2 scopuri: primul este pentru acomodarea fotografilor cu modelele și invers, iar al doilea este de a le crea o amintire frumoasă modelelor.

Am fotografiat în aer liber pentru a exemplifica modurile în care se poate folosi lumina naturală, iar spre seară, am folosit lumânări și lumină artificială BitLighter. De asemenea, am pus în practică compozițiile despre care am discutat la partea teoretică.

Pe partea de video, colegul Eduard Carp, a înregistrat cadre ilustrative pentru clipul de nuntă.

Puteți vedea fotografii și video de making of pe BLOG!

Photographer/Editor: Julius Paul
Conacul Albert, Brașov, 13.06.2022


Alexandra + Alexandru

ALEXANDRA + ALEXANDRU

[RO] Ne-am simțit foarte bine la Narrative Events alături de toți oamenii faini care s-au implicat în organizarea acestei ședințe foto stilizată de nuntă. Îmi place să organizez astfel de evenimente pentru a oferi inspirație viitorilor miri și sunt tare încântat de rezultatul fotografic.

De fapt, pe lângă ședința foto am avut și un mini-workshop de fotografie de nuntă de o zi pentru că mi-am dorit să împărtășesc din cunoștințele mele și colegilor.

Povestea e puțin mai lungă, dar v-o spun pe scurt pentru că este interesant cum s-au aliniat planetele de data aceasta. Elena, o cunoscută artistă florist din Cluj-Napoca a organizat un workshop de decorațiuni florale de nuntă la Narrative Events. Pentru că a făcut un super decor, era și păcat să nu realizăm fotografii frumoase într-un astfel de context. Așa că am găsit un „mire” și o „mireasă”, rochie, costum și alte elemente necesare pentru nuntă și am fotografiat o zi întreagă, atât cu lumină naturală, cât și cu lumină controlată.

Workshop-ul a decurs bine și mă bucur că am cunoscut colegi de breaslă entuziasmați de meseria de fotograf. Am făcut o parte teoretică despre compoziție, lumină și posing, am fotografiat modelele, locația și detaliile și la final am editat fotografiile.

Hambarul de la Narrative Events este exact pe gustul meu, iar decorațiunile și toată logistica s-au potrivit perfect în peisaj. Prietenul meu Jean de la WestBuy ne-a adus o mulțime de lumini pentru a le testa și a ne juca  cu ele.

Puteți vedea fotografii și video de making of pe BLOG!

Toată echipa de furnizori a fost „la înălțime” și le mulțumesc foarte mult pentru efort și profesionalism.

🔸 Locație: Narrative 
🔸 Mireasă: Alexandra Alec 
🔸 Design Floral: Elena Anne-Marie florist
🔸 Materiale floristice și recuzită: Avantflor 
🔸 Rochie: Patricia Bride 
🔸 Costum și accesorii: Artizan-suits 
🔸 Make-up: Anca Serotencu
🔸 Print: Urban Print
🔸 Making of foto: Mircea Netea
🔸 Asistent și makingof video: Drecșan Răzvan
🔸 Sponsor și echipamente foto: West Buy
 

Photographer/Editor: Julius Paul
Narrative Events București / 20.04.2022