Despre mine

Julius Paul


Cel mai bine mă simt în mijlocul oamenilor și de aici îmi iau energia ce mă motivează în tot ceea ce fac. Cred că dincolo tehnică, tehnologie, editare și lumină, fotografia este un mod de a spune o poveste. Și tuturor ne plac poveștile, nu-i așa? Creștem cu ele și trăim în ele în fiecare zi. Când vine vorba de fotografia de nuntă, ador să spun povești cu și despre oameni în momente speciale din viața lor.
Fotograf din 2008, iubitor de tot ce înseamnă domeniul vizual, cu multe studii în domeniu (am urmat cursurile Facultății de Arte Plastice din cadrul UAD Cluj-Napoca, secția Foto-Video la nivel de licență, master și doctorat) sunt mereu în cautare de noi moduri pentru a crea imagini calitative atât la nivel tehnic, estetic cât și conceptual.
Pe lângă latura estetică, pun mare accent pe structura, dinamica și coerența unei povești, astfel încât ai mei clienți să vadă fotografiile ca pe un film și să retrăiască de fiecare dată momentele speciale din viața lor.


Carieră
din 2008


Studii
UAD Cluj-Napoca
Secția Foto-Video


Activitate curentă
fotograf
videograf


Educațional
profesor
creator video


Oraș
Cluj-Napoca

Începuturi

Crescând cu aparate foto în casă (pentru că tatăl meu a fost fotograf) pot spune că m-am molipsit cu această pasiune.

Nimic nu a venit ușor, dar după multă muncă, dăruire și perseverență am reușit să ajung unde mi-am propus. Să fiu un fotograf de top și să transmit mai departe cunoștințele mele.


Prima nuntă

14 mai 2011


Primul workshop

14 aprilie 2019

Primul video educațional

5 martie 2018

Prima conferință

13 aprilie 2019

De ce fac educație vizuală?

Acum când informația e la un search distanță este mai simplu ca niciodată să înveți fotografie și film. Însă lispa unei structuri, a unei direcții și uneori a unui buget, pot crea lacune de informații care vor îngreuna evoluția. Eu consider că e de datoria fiecărui profesionist care a ajuns la un nivel ridicat în meseria lui să dea mai departe cunoștințele acumulate. Pentru mine, satisfacția pe care o am atunci când știu că am contribuit cât de puțin la bunăstarea celor din jur, mă motivează să-mi continui munca de mentor și de profesor.

Ce vei găsi pe acest site?

Am creat mai multe tipuri materiale educative pentru fotografi și videografi. Fiecare poate alege ce i se potrivește în funcție de nivelul de profesionalism.