Tell a Story

FilmLook Photography Conference

 

 

 

Ediția 2024

La cea de-a treia ediție am adus o serie de noutăți și îmbunătățiri bazate pe feedback-ul participanților. Astfel am avut 3 scene (Main, Q&A și Photo), 10 prezentări teoretice suținute de 15 speakeri și 16 ateliere practice susținute de 8 lectori. Am pus mare accent pe calitatea detaliilor, pe preparatele culinare și pe distracție. Sala mai mare de la Wonderland ne-a permis să avem un super ecran de 75 de metri pătrați, o vizibilitatea mai bună și mai mult spațiu de desfășurare. În total au fost prezente aprox. 170 de persoane.

Articol pe blog
Prezentarea evenimentului

Ediția 2023

La cea de-a doua ediție, care a avut loc în 4-5 aprilie 2023 la Clujana Festa, ne-am dorit să punem accentul pe informație relevantă și pe închegarea comunității fotografilor. Evenimentul a adus în fața publicului 20 de speakeri, ce au venit cu sfaturi care de care mai interesante fiindcă, așa cum spunea și Julius Paul, organizatorul evenimentului, „creștem împreună prin ajutor reciproc”. Pentru noi a fost o deosebită onoare să fim alături de atât de mulți oameni faini și să susținem acest eveniment cu casa închisă. În total au fost prezente 170 de persoane.

Articol pe Blog
Prezentarea evenimentului
After Movie

Ediția 2022

Prima ediție a avut loc în 12 aprilie 2022 la Micus Barn Transilvania (Micești, jud. Cluj). A fost un eveniment pilot prin care ne-am dorit să vedem pe de o parte câți fotografi din România sunt interesați de stilul de fotografie FilmLook, iar pe de altă partea ne-am dorit să ne întâlnim offline pentru a socializa și a ne încărca cu energie pentru noul sezon de nunți. Neavând experiență în a organiza astfel de evenimente, trebuie să recunoaștem că a fost o provocare pentru noi. Începând de la alesul locației, invitațiile trimise speakerilor și sponsorilor și până la cele mai mici detalii (cum ar fi badge-urile, spre exemplu) a trebuit să învățăm din mers și să ne adaptăm la toate circumstanțele. Cu toate acestea noi suntem mulțumiți de rezultat, iar feedback-ul primit de la cei aproape 80 de participanți ne-a motivat să continuăm acest proiect și pe viitor.

Articol pe blog
Prezentarea evenimentului
After Movie