Educațional

Echipamentele foto și video sunt importante, dar în același timp este nevoie și de educație pentru a le putea folosi la adevărata lor capacitate.

Workshop de fotografie și videografie de nuntă

nivel mediu-avansat

Tell a Story Workshop

Pentru a arăta cum realizez eu la nuntă fotografiile și clipurile video, am creat acest concept de workshop de 4 zile în care realizăm o nuntă regizată cu toate momentele și alocăm o atenție deosebită workflow-ului de editare rapidă și eficientă în Adobe Lightroom de la A la Z.

Vezi detalii

In Frame Workshop

Pentru a arăta cum realizez eu fotografii la o ședință foto de nuntă, am creat acest concept de workshop de două zile în care realizăm o ședință foto-video stilizată și alocăm o atenție deosebită compoziției, lumini și posing-ului. La partea de editare discutăm principii de bază și aplică preseturi.

Vezi detalii

Cursuri de fotografie și videografie

nivel începători sau mediu (se poate personaliza)

Curs de fotografie
pentru începători

Pentru că niciodată nu e prea târziu să înveți ceva nou, mai ales într-un domeniu creativ, am creat un curs intensiv de 5 zile în care să punem împreună bazele despre setările camerei, lumină, compoziție, editare și workflow.

Vezi Detalii

Curs de videografie
pentru începători

Pentru că în social media video-ul este la putere, indiferent de domeniul de activitate, materialele video sunt o necesitate pentru o vizibilitate bună. De aceea am creat un curs intensiv de 5 zile în care să punem bazele despre tehnicile de filmare, înregistrarea sunetului și montaj.

Vezi Detalii

Mentoring 1:1
sesiuni private

Pentru a-ți dezvolta cunoștințele despre anumite domenii ale fotografiei sau videografiei am creat mai multe pachete sesiuni private (practică pe teren, editare, business, marketing, analiză de portofoliu) din care poți alege ce ți se potrivește mai bine.

Vezi detalii

Cursuri de editare și montaj

nivel începători sau mediu (se poate personaliza)

Editare foto în Adobe Lightroom

Învață să lucrezi rapid și eficient în Adobe Lightroom Classic. Cursul se adresează fotografilor de eveniment care doresc să-și îmbunătățească workflow-ul de editare. Vom parcurge toate tool-urile, vom face automatizări și vom crea preseturi de culoare în stil FilmLook.

Vezi Detalii

Montaj video în Adobe Premiere/FCPX

Învață să realizezi clipuri video de nuntă într-un stil modern și dinamic. Vom pun accentul pentru organizarea stilului de lucru pentru scurtarea timpului de execuție, vom aborda tehnici de storytelling cu scenariu, vom învăța cum se colorizează imaginea și cum se mixează sunetul.

Vezi detalii

Conținut educativ gratuit

toate nivelurile

Podcast

Pentru că uneori o discuție relaxată poate furniza informații relevante, am creat un podcast unde invit oameni din domenii conexe ca să împărtășim cu voi din experiențele noastre. Desigur, mai inserăm și glumițe printre sfaturi.

Vezi Pe YouTube

Tips & Tricks

Pentru că mereu există loc de mai bine atât legat de tehnologie cât și de tehnică, am creat o serie de materiale cu sfaturi practice și explicații astfel încât să vă ajut să găsiți rezolvări simple la probleme complicate.

Vezi Pe YouTube

Behind the Scenes

Pentru a vedea cum lucrez eu am creat mai multe materiale de making of de la evenimente, ședințe foto și alte proiecte foto și video. Ele conțin explicații, exemple și sfaturi.

Vezi Pe YouTube

Tutoriale

Pentru a învăța de la zero cum se prelucrează fotografiile în Adobe Lightroom sau cum se face un montaj în Final Cut Pro am creat tutoriale explicative detaliate pe înțelesul tuturor.

Lightroom
Final Cut