Tell a Story

FilmLook Adobe Lightroom Presets
Shop presets

Tell a Story

FilmLook Adobe Lightroom Presets
Shop Presets

FOTOGRAFIILE TALE LA URMĂTORUL NIVEL

Preseturile de cromatică pentru editarea fotografiilor în Adobe Lightroom a fost create pentru a da o notă aparte fotografiilor tale. Simplu și ușor de folosit, preseturile Tell a Story au ca scop să-ți simplifice munca, adăugând un strop de magie poveștilor frumoase pe care le spui prin imagini.

VESATILITATE

Preseturile noastre se potrivesc pentru o gamă largă de fotografii de nuntă, cuplu și familie, iar în plus, fiecare pachet conține multiple variante de ajustare. 

SUPORT

Pentru orice fel de întrebări sau dificultăți, suntem aici care să te ajutăm să poți folosi preseturile la capacitate maximă.

INOVAȚIE

Mereu actualizăm preseturile din colecțiile noastre pentru a fi mereu în tendințe și la curent cu ultimele versiuni de Adobe Loghtroom.

COMUNITATE

Credem că împreună putem fi mai puternici și ne dorim să evoluăm împreună. Din acest motiv oferim materiale video gratuite!

CARE STIL E PREFERATUL TĂU?

Suntem diferiți, ne plac lucrurile diferite și asta este minunat! De aceea am creat preseturi în mai multe stiluri pentru ca tu să alegi ceea ce ți se potrivește!

Ce-a vrut să spună autorul?

Dacă există ceva peste care nu pot trece cu vederea, acel lucru cu singurață este cromatica fotografiilor. În ultimii 15 ani aproape că am dezvoltat o obsesie pentru culori și mereu am vrut ca imaginile realizate de mine să iasă în evidență.

 

Fiecare nuntă este diferită, iar din acest motiv am adaptat mereu editarea pentru a se potrivi cu personalitatea mirilor, dar și cum atmosfera evenimentului lor unic. Nu m-am mulțumit niciodată doar cu un singur preset pe care să-l folosesc în orice condiții, ci am vrut să să ofer imagini speciale clienților mei. Și DA, asta mi-a adus succesul și notorietatea!

 

După sute de cereri din partea colegilor fotografi de-a lungul anilor, am decis să ofer o colecție variantă și complexă de preseturi pentru a ușura munca celor care vor o cromatică aparte în stil FilmLook modern și desigur, reinterpretat.

 

Așa că, îți mulțumesc că ești aici și îți doresc succes în cariera ta! Mereu voi aduce îmbunătățiri acestor preseturi pentru că ai tăi clienți să se bucure de fotografii memorabile.

 

Cu drag,

Julius Paul

 BEFORE/AFTER

HAI ÎN COMUNITATE!

Facebook grup

Vezi preseturile în acțiune